ContactHoe kunt u met ons in contact komen?

 
 
 
 
 

Voor stormschade of een dier in nood kunt u ook buiten kantoortijden contact met ons opnemen.

Veel gestelde vragen:Niet iedereen is bekend met de mogelijkheden binnen de boomverzorging. Daarom vindt u hier een aantal  veel gestelde vragen en de antwoorden daarop. Staat uw vraag er niet bij? geen probleem neem gerust contact met ons op en dan zulen we uw vragen beantwoorden. Om contact met ons op te nemen kunt u het formulier hierboven invullen.


Ik heb maar een kleine tuin en maar wil een boom laten verwijderen, kan dit?


Ja, Ook in kleine tuinen kunnen wij bomen verwijderen. Als er minder ruimte is dan werken wij  kleiner en zo nodig vangen wij de takken en stamdelen die naar beneden moeten met touwen af.

Kan mijn tuinhuisje of schutting blijven staan?


Ja, Een tuinhuisje, schutting of andere gebouwen kunnen gewoon blijven staan. Wel vragen wij om losse bloempotten en tafels etc aan de kant te zetten voordat de werkzaamheden beginnen.

Wat kost het om mijn boom te snoeien/verwijderen?


Geen enkele boom is hetzelfde en geen tuin is hetzelfde. Daarom komen wij op locatie bij u kijken waar we rekening mee dienen te houden. Ook overleggen we dat wat er wenselijk is, en wat de beste manier is om dit te bereiken. Aan de hand van dit gesprek bieden wij u dan en prijs aan. Zo komen er voor u geen vervelende extra kosten achteraf.
Met welke middelen word het werk in de boom uitgevoerd??


In de meeste bomen zullen wij door middel van klimmen en touwtechnieken het werk uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat er in bijna elke boom gewerkt kan worden tegen een goede prijs. In enkele gevallen zal er een hoogwerker of kraan bij te pas komen. Indien dit noodzakelijk is informeren wij u daarover bij het gesprek op locatie.


A.B. BoomverzorgingHazestraat 52, 5555 AC, Valkenswaard

Telefoon: +31(0)627173630

© Copyright. All Rights Reserved.